• Nieuws

Uitloting obligatielening

Tijdens de ALV van 17 november j.l. zijn in het kader van de uitloting obligatielening tennis de volgende nummers getrokken:

18, 26, 54, 69, 104, 137, 169, 192, 209, 212, 228, 233 en 258

Indien u in het bezit bent van een of meerdere van deze nummers kunt u zich tot 31 december 2021 wenden tot de penningmeester en uw inleg terugvorderen. Wordt er geen gebruik gemaakt van deze mogelijkheid, dan vervallen de obligaties aan de vereniging.

Bestuur
S.V. Welsum

 

S.V. Welsum Jubilarissen

Onder normale omstandigheden worden jubilarissen gehuldigd tijdens de ALV. Daar kunnen de aanwezigen hen dan mee feliciteren en er samen op proosten. Op 17 november 2021 werd de ALV echter voor de 2e maal op rij online gehouden en was een normale huldiging niet mogelijk. Het bestuur heeft er voor gekozen om, in overleg met de jubilarissen, ze bij hen thuis de bijbehorende attenties te overhandigen.

Continue Reading

BELANGRIJK nieuws over ALV

Naar aanleiding van de op 12 november aangekondigde verscherpte Coronamaatregelen heeft het bestuur besloten de ALV van woensdag 17 november niet op de gebruikelijke wijze door te laten gaan. In plaats daarvan gaan we de ALV net als vorig jaar online houden Houd aub uw mailbox in de gaten voor nadere informatie!

Bestuur S.V. Welsum

We gaan weer beginnen!

De komende weken gaan de binnensporten van S.V. Welsum weer opstarten. Wij hebben om dit (goed) te kunnen doen een procedure opgesteld en er zijn door het Dorpshuis looproutes gecreëerd.

U kunt hieronder de documenten (PDF) downloaden met uitleg over de looproutes in het Dorpshuis en de procedures die te maken hebben met de corona maatregelen.

Download hier de looproutes

Download hier de procedures