Volleybal

Welkom op deze webpagina van de afdeling Volleybal van SV Welsum. Deze afdeling is opgericht in 1981 en er spelen nog steeds leden die al sindsdien lid zijn! We zijn een relatief kleine, maar gezellige afdeling. De afdeling Volleybal heeft op dit moment vier teams, één dames, één mix en twee heren teams. Alle teams trainen roulerend tegen elkaar op de maandag. Door alle teams wordt deelgenomen aan de recreantencompetitie van de NeVoBo in de regio IJsselstreek.

Als volleyballid kan je zelf bepalen of je mee wilt doen aan deze competitie.

De wedstrijden worden altijd in de avonden gespeeld op werkdagen tegen teams uit de regio Deventer-Zutphen. De competitie start in september en loopt tot en met april. Er wordt getraind op maandagavond van 19.30 - 20.45 uur en van 20.45 - 22.00 uur van half augustus tot en met mei. Elke training hebben twee teams de vroege training en twee teams de late training, dit wordt gerouleerd zodat iedereen met en tegen elkaar traint. De thuiswedstrijden worden op  maandag en dinsdag gespeeld. Uiteraard wordt daarna de training of wedstrijd nog uitvoerig geanalyseerd onder het genot van een of meerdere drankjes. De kosten voor lidmaatschap zijn afhankelijk van je leeftijd en zijn elders op deze site terug te vinden.

Nacht van Welsum

Ieder jaar wordt er door de volleybalafdeling in februari/maart de reeds befaamde nacht van Welsum georganiseerd. In deze nacht wordt er vanaf ~ 18.00 uur tot ~ 04.00 uur door vele teams met geoefende en ongeoefende volleyballers uit de omgeving gevolleybald in het dorpshuis. Ieder jaar is het er druk en gezellig.

Contactpersoon

Heb je interesse om te volleyballen in Welsum? Kom dan eens een keertje langs of neem contact op om iets af te spreken. Nieuwe leden zijn uiteraard het hele jaar door van harte welkom bij de volleybalafdeling!

SV Welsum
Afdeling Volleybal
Paul Tiesselink
Telefoon 06 30 687 475