2e Welsum Open Beachvolleybal Toernooi

Het eerste Welsum Open Beachvolleybal Toernooi was vorig jaar een groot succes. Daarom organiseren we op zaterdag 9 september 2017 vanaf 13.00 uur het tweede Welsum Open Beachvolleybal Toernooi. Een toernooi voor jong en oud, geoefende en niet geoefende spelers. Het toernooi wordt gespeeld op de twee beachvelden naast het tenniscomplex op sportpark de Bongerd in Welsum . Er wordt met 3 tegen 3 (spelers) gespeeld. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen spelen we op tijd of per gewonnen sets. De officiële beachvolleybal regels worden beperkt toegepast. Daarover wordt aan het begin van het toernooi uitleg gegeven.

Je kunt je als team aanmelden (met 3 spelers, man/dames/mix, alles kan) of als individu. Van de individuele aanmeldingen worden door de organisatie teams gemaakt. Op het ene veld zullen de geoefende teams spelen, op het andere veld de ongeoefende.

Iedereen kan gratis meedoen. Je hoeft geen lid van sv Welsum te zijn!

Meld je nu aan via deze link:

Ja. ik doe mee!

Graag tot ziens!

Arjan Stalenburg, Tim Appel, Eric Kloosterboer, Marc Schoutens

Organisatie Open Beachvolleybal toernooi Welsum

Nog vragen?

Mail dan

SV Welsum ontvangt Clubkas bijdrage Rabobank!

Ook dit jaar heeft S.V. Welsum weer deelgenomen aan de Rabobank clubkas Noord Veluwe en Hart voor Salland actie. Deze actie is door de Rabobank opgericht om verenigingen een extra steuntje in de rug te geven. De leden van de bank, door het uitbrengen van hun stemmen, bepalen welke verenigingen vanuit de Clubkas Campagne ondersteund worden. Wij hebben wederom een mooi bedrag in ontvangst mogen nemen – aan een ieder die dit mede door zijn of haar stem aan bijgedragen heeft, onze dank hiervoor!

En de winnaars zijn...

Op 21 mei jl, ter afsluiting van de sportinstuif, hebben de aanwezige kinderen ballonnen opgelaten. Aan alle ballonnen was een kaartje gehangen met de naam van het kind en het retouradres van ons. Op het kaartje stond een tekst met het vriendelijke verzoek aan de vinder om het kaartje op te sturen….

Na ruim een maand wachten, kunnen we melden dat er 2 kaartjes zijn teruggestuurd. Het ene kaartje is van Pip en de andere van Jocelyn. Beide ballonnen zijn gevonden in een plaatsje in Duitsland, Schwanewede. Met de auto zou je dan rond de 300 kilometer moeten rijden om er te komen. Best ver! Superleuk toch!

De meisjes hebben inmiddels een cadeaubon van de Intertoys in ontvangst mogen nemen. Gefeliciteerd Pip en Jocelyn. Koop er maar iets leuks van!