3e Welsum Open Beachvolleybal Toernooi

Op zaterdag 15 september 2018 vindt vanaf 13.00 uur het Welsum Open Beachvolleybal Toernooi plaats. Een toernooi voor jong en oud, geoefende en niet geoefende spelers.

Het toernooi wordt gespeeld op de twee beachvelden naast het tenniscomplex op sportpark de Bongerd in Welsum. Er wordt met 3 tegen 3 (spelers) gespeeld. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen spelen we op tijd of per gewonnen sets. De officiële beachvolleybal regels worden beperkt toegepast. Daarover wordt aan het begin van het toernooi uitleg gegeven.

Je kunt je als team aanmelden (met 3 spelers, man/dames/mix, alles kan) of als individu. Van de individuele aanmeldingen worden door de organisatie teams gemaakt. Op het ene veld zullen de geoefende teams spelen, op het andere veld de ongeoefende.

Iedereen kan gratis meedoen. Je hoeft geen lid van sv Welsum te zijn!

Ja, ik geef mij op en doe ook mee!

Graag tot ziens!

Arjan Stalenburg,
Tim Appel,
Eric Kloosterboer,
Marc Schoutens

Organisatie Open Beachvolleybal toernooi Welsum

Nog vragen?

Mail dan

Kom van de bank | SPORTINSTUIF!

DOE MEE op zaterdag 8 september 2018 aan de Kom van de bank | SPORTINSTUIF!

Kom óók in beweging tijdens dit evenement. Ontdek het nieuwe sporten en bewegen. Dáár maak je vrienden mee.

Spek de kas van SV Welsum!

De Jumbo in Twello geeft ons, net als vorig jaar, de gelegenheid om de verenigingskas te spekken! Door middel van sponsorpunten wordt in totaal een bedrag van € 5.000,- naar rato onder de deelnemende verenigingen en scholen verdeeld. S.V. Welsum heeft zich ook aangemeld en is ook deelnemer. De opbrengst wordt gebruikt voor het opknappen van het terras van de Tennis. Niet dat de opbrengst toereikend zal zijn, integendeel.  Maar alle kleine beetjes helpen, toch?

SV Welsum ontvangt Clubkas bijdrage Rabobank!

Ook dit jaar heeft S.V. Welsum weer deelgenomen aan de Rabobank clubkas Noord Veluwe en Hart voor Salland actie. Deze actie is door de Rabobank opgericht om verenigingen een extra steuntje in de rug te geven. De leden van de bank, door het uitbrengen van hun stemmen, bepalen welke verenigingen vanuit de Clubkas Campagne ondersteund worden. Wij hebben wederom een mooi bedrag in ontvangst mogen nemen – aan een ieder die dit mede door zijn of haar stem aan bijgedragen heeft, onze dank hiervoor!