Voetbal

resterend programma volgt binnenkort

Last Updated on Thursday, 10 April 2014 23:56

Voetbal PDF  | Print |

De afdeling voetbal is de oudste afdeling binnen de SV Welsum en is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond (KNVB). De afdeling neemt met 1 seniorenelftal deel aan de door de KNVB georganiseerde competitie.

Looptijd seizoen en trainingen

De eerste competitiewedstrijd is afhankelijk van het speelschema zoals opgesteld door de KNVB. De spelers hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan trainingen bij de Voetbalvereniging Terwolde.

Competitiebepalingen De thuiswedstrijden van het eerste elftal vangen op zondagochtend aan om 10.00 uur.

Accommodatie De afdeling maakt gebruik van faciliteiten die in eigendom zijn van de stichting dorpshuis De Bongerd te Welsum.

Overige activiteiten De afdeling organiseert tevens de volgende activiteiten:

- Feestavond

- Teunis Uenk bokaal

Contactpersoon

Heb je interesse om te voetballen in Welsum? Kom dan eens een keertje langs of neem contact op om iets af te spreken.

Last Updated on Sunday, 25 November 2012 12:14

logo.gif